Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

armedunity.com uses cookies to improve user experience.

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer.

  • 0
Sign in to follow this  
roderick433

Why my AI don't move?

Question

What is wrong with this code?

I'm using A* pathfinding from Please login or register to see this link.

Problem: NullReferenceException

               UnityEngine.CharacterController.SimpleMove (Vector3 speed) (at C:/BuildAgent/work/d3d49558e4d408f4/artifacts/EditorGenerated/NewDynamics.cs:2768)

               AstarAI.FixedUpdate () (at Assets/AstarAI.cs:54)
Effects: Ai not moving.
Script: Please login or register to see this code.

(Yes, it's the one who Aron gives in the A* documentation)

Edited by roderick433

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts


  • 0

Ahh, at the start of the Start function, add this. It was never assigned, so that's why it's giving you that error.

Please login or register to see this code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...