Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

armedunity.com uses cookies to improve user experience.

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer.

Question

Hey guys, it's me again. So, I'm currently in Spain and enjoying vacation. But there is one thing you can enjoy more, programming while having a vacation! :P

So what I did is that I brought my laptop to Spain and installed unity and transfered my game. Now, when I'm about to script and intro (or anything to do with Yield), well... It will not run the code. Example, I write yield WaitForSeconds (3); and then write another line of code, it doesn't simple continue...

I've tried opening and creating another project but no darn luck :( help please? Thanks, your fellow friend, Joseph!

Share this post


Link to post
Share on other sites

22 answers to this question

Recommended Posts


  • 0

I believe it's the newest version. It has a space marine or smth like that as logo...

But I think it's something with the laptop. Because at home it works just fine, but on this laptop it doesn't work...

Probably it's because my little brother is going on loads of pages and download shit load of stuff xD who knows?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

try this script and tell me if you see aaa bbb and ccc in console.

Please login or register to see this code.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sec i will, 
Chameleon try this c# instead of that js, will it work?

Please login or register to see this code.
Edited by YoungDeveloper

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Nope, it just showed the aaa one and the rest none... I've waited like 2 min and nothing :(

I'm gonna try later on downloading a older version of unity because that's what I used on my desktop at home.

Thanks again :)

I'm gonna try young devs one first! :P

Edited by ChameleonRocketGames

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If something isn't working properly, try to restart unity.
once i had problem with function Start(). and i did something like that:

function Start(){
    MyFunction();
}

function MyFunction(){
    // bla bla bla
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And i tried this again and it works, what the heck? It didn't before..

Please login or register to see this code.
Edited by YoungDeveloper

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

YoungDev: nope :( didn't work either.

OMA: yep, done both but no luck. But as i said before is that I'm gonna download an older version, like 4.0. I'll let you guys know if it worked or not! :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Do you guys realize that you CANNOT use co-routines in the Start function? Try using this instead.

Please login or register to see this code.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hmm, read the post again and seems like this guy created a C# and a JS and it STILL didn't work. Maybe it can be a bug with his version of Unity or he may need to restart it. Just my guesses

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...