Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

armedunity.com uses cookies to improve user experience.

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer.

  • 0
Sign in to follow this  
websfera.pl

Shader form AssetBumdle

Question

Hi, I'm loading a prefab from AssetBundle, and everything is ok, but one of shaders is always black.

What is wrong?

 

Please login or register to see this code.

 

Edited by websfera.pl

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Well. I took a look at this shader because a parameter seamt to me wrong - mask doesn't work. I guess that the developer has tried to apply a selective bump FX according a mask texture.

I fixed this mistake - and now it works great. Bump FX is shaded. Try it ++

 

Please login or register to see this link.

Please login or register to see this link.

Please login or register to see this link.

 

Please login or register to see this code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1

Five weeks ago I wrote this message.

Good things come to those who waits ++

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I assume that it's just a material shader - I guess a simple bumped diffuse with a mask.

I noticed some bad characters in this script which I erased. Replace previous by this one. It works for me ++

 

Please login or register to see this code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...