Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

armedunity.com uses cookies to improve user experience.

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer.

  • 0
Sign in to follow this  
multikill

Some Trees Have White/Blue Dots While Others Dont

Question

Hey guys, so I recently imported some new assets and I had to fix some shader issues. In doing so, some of my tree creator trees that I was using in game developed these white outlines, while others, that I didn't use in game, dont have them. I tried to check if it was the material, but when I replaced the materials, the blue/white outline still appeared on the trees that I used in game. Furthermore, I tried resetting all the settings and even changing settings on the trees with issues to the same settings as those without the issue. Here are some pictures.

 

Bad Image:

 

Please login or register to see this link.

 

Good Image:

Please login or register to see this link.

 

 

[EDIT]

Apparently, on the good ones, if I get close enough, the blue/white dots will appear...

 

[FIX]

I finally found the solution. If you have the same issue, go to playersettings -> Rendering Path -> Set to forward

Edited by multikill

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...